Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Spilvaerk

Professional BSc of Pedagogy
MSc student, GAME Analysis

Jeg er social entreprenør med mangeårig erfaring fra kunst og kulturformidlingsområdet. Jeg er fascineret af legens væsen og dens mange positive egenskaber. Jeg opfinder, maler, spiller og designer mig igennem tilværelsen og har gennemført uddannelsen til pædagog. I øjeblikket er jeg ved at færdiggøre min kandidat i GAMES på ITU. I min fritid opfinder jeg spektakulært legetøj med min søn, leger med teknologi eller bygger noget som vi lige står og mangler.