Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-content/plugins/Frontpage video/widget.php on line 125

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-content/plugins/richtexteditor/richtexteditor/include_rte.php on line 10
Magdi Engelstoft el-Toukhy | Allabs
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Spilvaerk

Professional BSc of Pedagogy
MSc student, GAME Analysis

Jeg er social entreprenør med mangeårig erfaring fra kunst og kulturformidlingsområdet. Jeg er fascineret af legens væsen og dens mange positive egenskaber. Jeg opfinder, maler, spiller og designer mig igennem tilværelsen og har gennemført uddannelsen til pædagog. I øjeblikket er jeg ved at færdiggøre min kandidat i GAMES på ITU. I min fritid opfinder jeg spektakulært legetøj med min søn, leger med teknologi eller bygger noget som vi lige står og mangler.