Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-content/plugins/Frontpage video/widget.php on line 125

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-content/plugins/richtexteditor/richtexteditor/include_rte.php on line 10
Konsulenter | Allabs
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/envelop.dk/sta-animatedlearning/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

ALLabs konsulenter

Konsulenterne kan bookes til workshops ved at kontakte Sia på sias@via.dk

Line Høstrup

Line Høstrup

Graphic Storyteller

Line Høstrup er underviser og tegneserietegner. Line er pt. praktikant hos Dagbladet Information og studerende på Grafisk Fortælling ved The Animation Workshop.

Lines hjemmeside // Grafisk Fortælling

Martin Spenner

Martin Spenner

Konsulent

Martin Spenner fra Lommefilm.

Lommefilm arbejder med film optaget med mobiltelefoner og iPads i forskellige undervisningsmæssige sammenhænge. Filmforløb skal have fokus på didaktik fremfor teknik – og på proces fremfor produkt. Forløbene planlægges i samarbejde med lærerne, og fag og klassetrin er underordnet. 

Lommefilm

Magdi Engelstoft el-Toukhy

Magdi Engelstoft el-Toukhy

Professional BSc of Pedagogy & MSc student, GAME Analysis


Magdi er social entreprenør med mangeårig erfaring fra kunst og kulturformidlingsområdet. Magdi er fascineret af legens væsen og dens mange positive egenskaber. Magdi opfinder, maler, spiller og designer sig igennem tilværelsen, er uddannet pædagog og er ved at færdiggøre sin kandidat i GAMES på ITU.

Spilværk

Amanda Rasmussen

Amanda Rasmussen

Spildesign og makerspaces

Amanda Rasmussen er spildesigner med baggrund i pædagogik og performance design. Hendes passion for spil, leg og læring var med til at starte projektet Spilværk, der anvender spilproduktion som kreativ læringsramme. Udover Spilværk arbejder Amanda med liverollespil, musik og illustration. 

Spilværk // Hippomini

Tools for Schools

Tools for Schools

Underviser i Grafisk Facilitering

Tools for Schools er grundlagt af Anne Madsen og Nanna Frank. De arbejder med procesledelse, undervisning og grafisk facilitering med fokus på at understøtte lærende organisationer. De tilbyder kortere og længere kurser med fokus på, hvordan grafisk facilitering kan bruges til at skabe meningsfulde læringsfællesskaber i klassen, i teamet og på lærerværelset. Kurserne er meget praktisk orienteret og tager udgangspunkt i lærernes og pædagogernes daglige arbejde.

Susanne Wad

Susanne Wad

Filmpædagogisk leder

Susanne Wad er filmpædagogisk leder på Station Next. Hun har blandt andet været med til at udvikle SmåP. SmåP står for “små produktioner” og er en hjemmeside, hvor der er samlet et stort bibliotek af måder, at arbejde med digitale medier i undervisningen.

Station Next // SmåP

Troels Lindebjerg

Troels Lindebjerg

Iværksætter

Troels Lindebjerg er designer og projektmager. Han har stor erfaringe i at arbejde med børn og unge om film og lyd.

TRIB

Fabio

Fabio

Spiludvikler

Fabio udvikler spil og koncepter med den endelig bruger oplevelse i fokus, til undervisning og underholdnings branchen. Via hans firma har han udgivet mere end 20 spil og apps som i dag kan hentes på App Store og Google Play. Fabio arbejder  med foredrag, undervisning og workshops om apps, spil og VR.

TekTalk // Level Rewind Games

Bjarke Annesen

Bjarke Annesen

Konsulent

Bjarke Annesen er lærer på Gudenådalens Friskole med en stor interesse og faglig viden indefor Stop motion, google apps, lydredigering, windows OS, Linux OS, spilproduktion, billedredigering GIMP. Han kan rådgive inde for IT-systemer, planlægning af undervisningsforløb, hvor der blandt andet arbejdes med stop motion, film, 3D-print

Station Next // SmåP // Vidvinkel

Louise Ladegaard

Louise Ladegaard

Poetry Slam og forfatter

Louise Ladegaard tilbyder workshops i poetry slam og skrivning. På en workshop arbejder eleverne med flowskrivning, får skriveøvelser med udgangspunkt i deres egen univers samt får individuel vejledning i, hvordan man laver en god digtperformance. Hver workshop afsluttes med en hyggelig, fælles opsamling, hvor alle elever performer et digt og viser, hvad de har lært. At optræde med lyrik kan være en værdifuld kompetence på tværs af fag, da det giver større selvtillid ift. at fremlægge, gå til eksamen mv.

Louise Ladegaards hjemmeside

Jakob Holm

Jakob Holm

Rollespil og spildesigner

Jakob er spildesigner og har 10 års erfaring med undervisning via spilbaseret læring på Østerskov Efterskole. Han udvikler læringsspil til computer/tablets indenfor de naturvidenskabelige fag i virksomheden Electron Games og afholder workshops og foredrag om design af rollespil, kortspil, brætspil og simulationsspil i virksomheden Edulution Games.

Angelica Jørgensen

Angelica Jørgensen

Tegneserie forfatter og illustrator

Angelica har siden 2015 studeret Grafisk fortælling, hvor de dagligt arbejder med formidling af information, fortællinger og følelser gennem sekventielle billeder, som vi i daglig tale kalder for tegneserier. Angelica holder meget af at arbejde i eventyr- og sliceof-lifegenren. Med udgangspunkt i undervisning mener hun, at tegneserier i den grad kan hjælpe elever og lærer med at forene logik og kreativitet gennem et produkt, hvori eleven kan få lov til at udtrykke sig igennem. 
Michelle Kranot

Michelle Kranot

Filminstruktør og animator

Michelle Kranot er en anerkendt filminstruktør, producer og kunstner. Hun er tilknyttet The Animation Workshop i Viborg, Danmark, hvor hun underviser og producerer professionelle programmer, eksempelvis AniDox: Lab.

Michelle underviser i animationsforløb, der arbejder med dokumentargenren. Hendes workshops er et oplagt redskab i samfundsfag, dansk eller andre sprogfag.

www.anidox.com //  www.tindrum.dk 

Karsten Kjærulff Hoop

Karsten Kjærulff Hoop

Karakteranimator

Karsten er uddannet som karakter animator ved the Animation Workshop, hvor han instruerede “The Great Harlot and the Beast”. Nu er han medejer af animations virksomheden Kasa der laver små håndmalede tegnefilm på Arsenalet i Viborg. Karsten er tilknyttet Animated Learning Lab som animationskonsulent.

Animated Learning Lab

Søren Jønsson

Søren Jønsson

Spildesigner

Søren Jønsson er spiludvikler, og på hans workshops er der fokus på legen med spil-design som undervisningsform. Søren Jønsson holder både workshops for lærere og elever.

Lemuria

Sia Søndergaard

Sia Søndergaard

Projektleder

Lærer og master i børne- og ungdomskultur

Projektkoordinator på Animated Learning Lab. Pt. på et 3 årigt komptenceudviklingsforløb for lærere og pædagoger indenfor produktionsorienteret undervisning.

 

Animated Learning Lab

Hanne Pedersen

Hanne Pedersen

Animationspædagog

Afdelingsleder af Animated Learning Lab.

Forfatter og oplægsholder. Animator med speciale i- og mange års erfaring med børn og unges egenproduktioner.

Animated Learning Lab

Inma Kapne

Inma Kapne

Animator

Inma er uddannet lærer og animator. Hun er pt. phd. studerende og tilknyttet Animated Learning Lab, som underviser.

Animated Learning Lab

Ditte Lundsgaard Nielsen

Ditte Lundsgaard Nielsen

Animationspædagog & SmåP konsulent

Freelance illustrator og animationspædagog med mange års erfaringer i animation som et æstetisk lærings- og dannelsesredskab. Projektmedarbejder og konsulent på Animated Learning Lab.

Animated Learning Lab // Station Next  //  SmåP // Dittes hjemmeside 

Flemming Bæk

Flemming Bæk

Animationspædagog & SmåP konsulent

Flemming Bæk er animationspædagog, og tilknyttet Animated Learning Lab og Animok. Derudover er han konsulent for SmåP.

Animated Learning Lab // Station Next // SmåP // Animok

Anna Kjærgaard

Anna Kjærgaard

Koordinator

Koordinator for ANIMOK, animationsfilmfestival og skolekonkurrence for skoler i hele landet.

Viborg Animationsfestival // Animok

Tina Klemmensen

Tina Klemmensen

Animation

Tina Klemmensen er uddannet dukkeanimator hos firmaet Aardman i England. (Det er dem med Walter og Trofast og F for Får). Hun har lavet masser af animationsworkshops for børn, unge og voksne fra sit enkeltmandsfirma. Tina har fokus på animation som et kreativt værktøj til udvikling, læring og som lettilgængelig udtryksform for alle, der lever i en visuel tidsalder og som kløjs i sætninger og historier på skrift. Og så har hun et blødt punkt for modellervoks.

http://www.tina-klemmensen.dk/

Mads Vadsholt

Mads Vadsholt

Animation, 3D grafik, lyd design, musik.

Mads er tidligere computer graphics studerende på TAW og har siden hen startet et animation og spil firma. 
Mads har expertise indenfor 3D grafik, lyd design, musik og projekt udvikling.
Har altid været rigtig glad for at videregive mine evner og kreative filosofier.
Thomas Richard Christensen

Thomas Richard Christensen

Lyd

Thomas har igennem de sidste 15 år arbejdet professionelt med lyd på The Animation Workshop.

Besøg Thomas hjemmeside audiogangsters her: http://trc778.wixsite.com/audiogangstersdk 

Peter Leth

Peter Leth

Peter Leth, fra webtjenesten LærIT.dk (måske bedre kendt som Skoletube) og uddannelsesrådgiver ved Creative Commons i Danmark. Peter ved alt om hvordan man (nemt) kan bruge medier og it i undervisningen uden at krænke ophavsretten. Og så ved han hvad man MÅ bruge og hvor man finder dét

Dorte Brønchner Jessen

Dorte Brønchner Jessen

Underviser og oplægsholder. Underviser i både filosofisk tænkning og børneteater. Stifter af FILOSOFAEN, som et mødested med tid til nærvær, undren og eftertanke. Daglig leder af SOPHIA – tænketank for pædagogik og dannelse, som bl.a. afholder konferencer og kan inviteres ud til dannelsessamtaler med oplæg til samtale og diskussion. Højskolelærer på Engelsholm kunsthøjskole og tilknyttet Xeneriet i Vejle, hvor børn og unge mødes og eksperimenterer med kunst- og kulturfag. Uddannet lærer og Cand. Pæd. i pædagogisk filosofi.

Frederikke Tornager

Frederikke Tornager

Jeg studerer grafisk fortælling på The Animation Workshop hvor jeg laver tegneserier, manuskripter, illustrationer o.l.

Dorthe Svenningsen

Dorthe Svenningsen

Dorthe Svenningsen arbejder med undervisning og dannelse i fordybelse og afklaring af kreative processer. Er uddannet fra Danmarks designskole i Kolding og Folkeskolelærer. Tilbyder kortere og længere kurser i kreative produktudviklingsforløb i et mestringsperspektiv. Forløbene planlægges i samarbejde med lærerne. Fag og klasse trin er underordnet

Laura Søndergaard Isaksen

Laura Søndergaard Isaksen

Projektkoordinator. Cand. pæd. i pædagogisk filosofi.